مغازهسرقفلی

سلام من و همسرم دو دنگ از سرقفلی یک مغازه رو خریدیم و نصف مبلغ مغازه از طرف من پرداخت شد ولی دو دنگ به نام ایشون شد.و قرار شد هر زمان خونه خریدن نصف خونه رو بنام من کنن.اما برای خرید خونه باز نصف مبلغ رو من پرداخت کردم و چون خونه دارای وام زوجین بود نصف هم بنام ایشون شد.با توجه به اینکه ایشون خونه رو به تنهایی نخرید و نصف هزینشو من دادم و بنامم شد قرار شد بریم دفترخونه و بنام من بشه یک دانگ از دو دانگی که من پولشو پرداخت کردم .اما گویا نیاز به اجازه و امضای مالک هست .میخواستم بدونم من چطور میتونم بصورت قانونی و ثبتی یک دانگ رو بنامم بزنم .

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل دادگستری

سلام دوست عزیز

سوال شما بسیار گنگ مطرح شده
الان ملک به نام چه کسی هست به خاطر وام در رهن بانک قرار داره منظورتون از مالک که مطرح کردید چه کسی هست
مگر مالک سند را به نام شما نزده که االان برای نقل و انتقال بعدی نیازمند امضای ایشان هسنید

به علت کافی نبودن اطلاعات امکان پاسخگویی نیست