ﺳﻼ‌ﻡ  ﻣﻦ ﭘﺴﺮ ﯼ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻭﺭﻭﺯ ﺩﯾﮕﻪ 4ﻣﺎﻫﺶ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 2ﻫﻔﺘﻪ ﺱ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﻮ ﻧﻤﯿﮕﯿﺮﻩ ﻭﻟﯽ ﺍﮔﻪ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺷﯿﺮﻣﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ.ﺍﻻ‌ﻥ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺍﺑﻪ ﺑﻬﺶ ﺷﯿﺮ ﻣﯿﺪﻡ ﭼﻮﻥ ﻧﺘﻮ ﺑﯿﺪﺍﺭﯼ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﻮ ﻧﻤﯽ ﮔﯿﺮﻩ.ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﯾﻪ ﺳﻔﯿﺪﯼ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﺭﻭ ﻟﺜﻪ ﺷﻪ.ﺗﯿﺰﻡ ﺑﻮﺩ.ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺩﻧﺪﻭﻧﻪ.ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺍﯾﻦ ﺳﯿﻨﻪ ﻧﮕﺮﻓﺘﻨﺶ ﻣﺮﺑﻮﻁ ﺑﻪ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩﻧﻪ؟ﻭ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺧﻮﺏ میشه؟
پاسخ مشاور
با سلام ممکن است مربوط به دندان در اوردن باشد اما ه احتمال زیاد کودک شما دچار ریفلاکس میباشد که در بیداری خیلی شیر نمیخورد.