سلام،وقت بخیر،پسرم سه ساله ونیمه هست،اگر چیزی برخلاف میلش باشه سریع عصبانی میشه جیغ میکشه...هرچیزی دستش بیادپرت میکنه...مثلابیشترسمت تلویزیون پرت میکنه،اگراون لحظه تنبهش کنم بدترمیکنه...جدیدن دچارلکنت هم شده...ممنون ازراهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
علت اينكه دچار لكنت شده چيست ؟و ايا براي علت يابي يا حل اون با متخصص صحبت كردين
ببنيد قطعا هر سني رفتارهايي بروز پيدا ميكنه اينكه بخواهيد تنبيه كنيد كه نميشه لازمه اين سن صبوريه
قسمتي از تكامل هست و تنييه جز ترسوندن و پرورش دادن خشم درونش كمكي نميكنه قطعا اون اگاهه حساسيت هاي شما روي چيه كه براي خالي كردن خشمي كه داره وسايل را سمت تلويزيون پرت ميكنه به نظرم ضروريه حتما با يك مشاور كودك حضوري در ارتباط باشين و مهارت هاي ارتباط بدون خشونت رو ياد بگيرين.