برای آزمایش آنالیز اسپرم تو کرج کجا بریم؟هزینه اش چقدر است؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اطلاعی ندارم.

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

آنالیز آزمایش اسپرم

پاسخ با سلام. شرایط انجام این آزمایش، مشابه آزمایش اسپرم است. به طور متوسط دو تا پنج روز قبل از آزمایش، تخلیه جنسی انجام شود.

آنالیز آزمایش اسپرم

پاسخ با سلام. با توجه به اینکه درصد حرکت پیشرونده اسپرم (A+B) مطلور است، از نظر حرکت، مشکلی ندارید.

آزمایش آنالیز اسپرم

پاسخ با سلام تا زمان یک سال، نیاز به اقدام خاصی نیست. در صورت ادامه ناباروری بعد یکسال، توصیه به انجام آزمایش اسپرم و معاینه بیضه ها میشود.

آنالیز اسپرم برای آی وی اف

پاسخ با سلام. در حال حاضر وضعیت آزمایش اسپرم نرمال است و جای نگرانی نیست.