سلام دکتر وقتتون بخیر خیلی سواله مهمی داشتم من با همسرم رابطه حفاظت نشده داشتیم و من بعداز رابطه قرص اوژانسی دوتایی مصرف کردم و فردای اون روز باز هم رابطه محافظت نشده داشتیمو من دوباره اشتباهی کزدمو قرص اورژانسی دوتایی مصرف کردم.الان ۲۸ روز گذشته و من پریود نشدم فقط دو روز خیلی کم لک بینی داشتم.احتمال بارداری هست؟علت پریود نشدنم چیه؟منون میشم کمک کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر تا سه هفته بعد از مصرف قرص اورژانسی پریود نشدید آن وقت باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید