با سلام و احترام خانم دکتر عزیز در ماه هفت بارداری هستم در آزمایش گلوکز قند ناشتا 79 و یک ساعت پس از خوردن گلوکز 208 و دو ساعت پس از گلوکز 124 بود دکترم گفتن قندت بالا هست هیچ نوع ماده ی شیرینی نخور تا دو هفته سپس دومرتبه آزمایش بده اما در این مدت با نخوردن هیچ نوع ماده شیرینی دوبار افت قند شدید داشتم با سرگیجه و سیاهی چشم و سنگینی سر که پس از خوردن آبمیوه شیرین بهتر شدم حال نگران این هستم که این افت قند شدید روی جنینم تاثیر بد داشته باشد آیا افت قند روی جنین تاثیر منفی دارد؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام .بهتره در مصرف مواد قندی تعادل داشته باشید وافراط وتفریط نکنید میتوانید به جای قند های مصنوعی از خرما ویا توت خشک ویاکشمش استفاده کنید مصرف کربوهیدراتها را به حداقل برسانید مانند برنج وماکارانی وسیب زمینی در عوص در رزیم غذایی خودتان گوشت وماهی وسبزیجات ومیوه بگنجانید بهتره از نان سنگک ویا نان های سبوس دار استفاده کنید میتوانید با کارشناس تغذیه هم مشاوره کنید نگران افت قندی که قبلا داشته اید نباشید از این به بعد سعی کنید این مشکل پیش نیاید