حالت تهوع

سلام.دو ماهه ده روز مونده به پریودم حالت تهوع و احساس فشار در گلو بی اشتهایی حساسیت به بوها ودر کل مثل ویار حاملگی می مونه.علتش چی میتونه باشه ازمایش پرولاکتین دادم عددش 15 هست دکتر میگه اپرولاکتینت بالاست .به نظر شما از اونه یا علت دیگه ای داره؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عدد پرولاکتین شما طبیعی است خیر مشکلی ندارد این مسئله قبل از پریود طبیعی است و علت آن تغییرات هورمونی در زمان پیش از قاعدگی است بنابراین جای نگرانی وجود ندارد  موفق باشید