لابیاپلاستی .تنگی واژن .انحراف ادرار

با سلام ،من انحراف ادرار شدید داشتم طوری که تا پشت باسنمو پام میره ادرام .رفتم عمل لابیاپلاستی و تنگی واژن انجام دادم .الان دو روزه .ولی باز انحراف ادرار دارم .چرا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۰ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام باید علت مشکل خود را از  پزشک جراح خود جویا شوید که سونوگرافی و جواب آزمایش شما را رویت کرده و شرح حال شما را کامل می داند موفق باشید.