تحریک بیش از حد تخمک

سلام . وقت بخیر

من تو اقدام به صورت طبیعی هستم حدود 4 ماه هست

بعد رفتم دکتر و بهم امپول های دورنافی دادن و این آمپول ها باعث شد تخمک هام بیش ازحد رشد کنه و دکتر گفت رابطه نداشته باش تا موقعی که پریود بشی و بعدم قرص جلوگیری داد

من نباید تا 3 ماه رابطه زناشویی داشته باشم برای بارداری؟

خطرناک نیست این تحریک تخمدان و موجب نمیشه تخمدانام بترکن و ...؟

و یه سوال هم اینکه بنظرتون اشتباه دکتر نبوده که باعث شده من تخمدانام اینطور شه

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام  این چنین مشکلی خیلی نادر است بهتر است پزشک خود را عوض کنید تا دچار مشکل نشوید و می توانید برای بارداری اقدام کنید منعی ندارد  موفق باشید