خسته شدن از زندگی

سلام خسته نباشید

من ۲۳سالمه و مجردم و تک فرزند شاغلم از ۸ صبح تا ۷ شب سرکارم خودم خرجمو درمیارم از وقتی یادمه خانوادم اونقدر برام خرج نکردن هرچی خودم دوست داشتم خودم خریدم وضع مالیمون خوبه خداروشکر ولی نمیدونم یه سری چیزا برام عقده شده مثلا تاحالا برام تولد نگرفتن کادو ندادن لباسام فقط سالی یکبار اونم عید به عید و یکدست میخرن ،ولی به رفت و امدم و طرز لباس پوشیدنم زیاد گیر نمیدن ،همه کاراشونو من میکنم کار خونه نه ولی کار اداری اینا همش بامنه چون سوادشون کمه خسته شدم از این کارا حتی بخاطر اینکه برام خرج نکنن دانشگام نذاشتن برم کوچکترین چیزی بخرن منت میذارن،مسافرت ۵سال یکبارم نمیریم ،سر کار نرم پول تو جیبی نمیدن خواستگارم ندارم اصلا میترسم تا آخر عمرم همینجوری بگذره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم
ميتونم درك كنم چقدر برات ناراحت كننده است و حق داري وقتي ميبيني شرايط مالي مناسبه اما تو نيازهاي اوليه ات تامين نميشه يا با نوعي منت هست ميتونيم تا حدي به سن و سال نسبت بديم كه افكارشون كمي متفاوته ولي گاهي بد نيست كه ما با ارامش خواسته و نيازهامون را مطرح كنيم يا حتي خودمون اون هارا براورده كنيم مثلا الان كه درامد داري برنامه ريزي كني و دانشگاه بروي يا گاهي سفر
عزيزم تو سني نداري كه انقدر نااميد از نبود خاستگار يا ادامه
اين روال صحبت ميكني قطعا اونكه تغيير دهنده زندگي ماست خود ما هستيم و بهتره وقتي نميتونيم شرايط را عوض كنيم بجاي ايكاش و اگر و خشم از ديگران روي توانمندي خود كار كنيم و ارزوهامون را بسازيم .