باسلام و عرض ادب ،من پسرم یکسال و یک ماه رو تموم کرده ،دیگه شیرمو نخورد.رفلاکس معده هم داده براش شیر خشک ببلاگ ای ار تجویز کردن ولی اونم نمیخوره.شیر پاستوریزه طعم دار میخوره فقط میخاستم ببینم این شیرها ضرر دارن ؟و اینکه کلسیم بدنش تامین میشه ؟در کل شیر پاستوریزه یا شیر خشک بدم و چه مقدار باشه؟ وزنش 10.5 هستش قدش هم ۷۵

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، باتوجه به سن کودک می توانید از شیر پاستوریزه روزانه دو تا سه لیوان استفاده کنید.