سلام.من ۳۱سالمه وده ساله ازدواج کردم.یه بچه کوچیک دارم.گاهی متوجه میشدم که شوهرم توگروه مجازی مختلط هست.درحاملگی وبعدزایمان شدید بیتوجهی میکرد درروابط عاطفی وجنسی.ومن زیادگله میکردم که چرا سردی وزندگیمون سرد شده واون میگفت نه همه چی خوبه.من قبلاگوشیشو چک نمیکردم.چندباری دیدم بعد یه مدت کلا گوشیشو ریست میکرد.یباردیدم جستجو کرده بود کانال صیغه،کانال دوستیابی،سکسکده وبعد مسدود ومخفی که نبینم.مشکوک شده بودم.ولی هیچی نمیدیدم پیام وچت هاش.(چون اونا رو مخفی داشته بود)یبار تلگرامشو رمزیابی کردم دیدم ایشون با زنها چت میکرده وتلفنی حرف میزده.خیلی داغون شدم.وشوهرم گردن نگرفت تا اثبات کردم بعد اضهار، پشیمونی کرد.وخواست ببخشمش وگفت برای سرکاری وسرگرمی بوده. منم با گرفتن حق طلاق بخشیدمش.وتلگرام واینستاشو پاک کردم.هنوز دوماه نشده واتسپ نصب کرده.میگه این چیزی نداره.دوتا سوال مهم دارموفکرم مشغوله ازکجا مطمعن شم رابطه جنسی داشته یانه؟؟؟؟چون اون روزها خیلی برام کم میزاشت،ولی کلا آدم گرمی نیست.الانم یکم تو اذیتم.اگه بدونم الان جداشم بهتره از چندسال دیگه.یکی اینکه تلگرامشو نصب کنم تا دوباره سر ازکارش دربیارم؟؟؟یا نه نداشته باشه بهتره.ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل شاغل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شما باید به دنبال راهکار مطمعنی باشید تا بتوانید این‌مشکل را حل کنید با جست و جو کردن در فضای مجازی و کاراگاه بازی درآوردن و تجسس در گوشی ایشان نمیتواتید کمکی به خود بکنید
اگر بدانید ایشان قبلا رابطه ای داشته یا خیر چه فرقی در شرایط فعلی شما خواهد کرد؟ آیا به عواقب جدایی فکر کرده اید؟
بهتر بود شرطتان برای ادامه زندگی علاوه بر حق طلاق رفتن پیش زوج درمانگر هم بود
این موضوع باید ریشه یابی شود باهمسرتان دوستانه صحبت کنید انتظاراتش را از زندگی مشترک بپرسید و انتظاراتتان را نیز مطرح کنید
اگر از روابط زناشویتان راضی نیستید و همسرتان کمتر تمایل به رابطه دارند ،با ایشان بدون سرزتش صحبت کنید و بخواهید باهم نزد سکس تراپیست بروید