با عرض سلام وخسته نباشید این بار سوم هست که سوالم را می پرسم ومتاسفانه جوابی دریافت نمی کنم فقط پایین سوالم نوشته می شود که به این پرسش پاسخ داده شده است. سلام من هنگام نزدیکی هر وقت می خوام پاهامو بالا قرار بدم تقریبا عمود به شدت زیر شکمم و دقیق تر بگم هر دو تخمدانم دردناک میشه طوری که نمیتونم تحمل کنم مثل این میمونه که با تلمبه تخمدانهام رو باد میکنن .... ببخشید خیلی واضح گفتم به خدا نگرانم در پوزیشن های دیگه مشکلی ندارم هر وقت می خوام وضعیت پاهامو بالاتر یا پایین تر قرار بدم این مشکلو دارم بعدش تقریبا خوب میشه فقط بعدش کمی تیر میکشه من 2 ساله ازدواج کردم و هنوز بچه دار نشدم جلوگیری داشتم میشه لطفا راهنمایی کنید ممنونم ایمیل من fatima5alia@yahoo.com
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام عزیزم این موردی نیست که به این شکل بشه به اون پرداخت شما یک سونوگرافی باید انجام بدین و مراجعه به پزشک یا ماماتون تا مشکل شناسایی بشه