سلام و خسته نباشید . 4 ماهه که زایمان کردم و از اول زایمانم تا الان دچار شقاق هستم . از پماد ام جی و انتی فیشر . شیافهای انتی هموروید استفاده کردم چند روز خوب میشم و دوباره بی فایده و شقاق میشم . لطفا راهنمایی کنید و علت چیست ؟ لطفا یک برنامه غذایی بهم بگید . ممنون
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی تعدیل رزیم غذایی بسیار مهمه از سبزیجات سبز رنگ در مقادیر متعادل استفاده کنید سرخ کردنی و ورغن ها و فست فودها رو حذف یا بسیار محدود کنید آب فراوان میل کنید محرک هایی مثل چای و قهوه رو محدود کنید شیر و محدودو و به جاش ماست استفاده کنید ماهی بسیار مناسبه مصرف ادویه های محرک مثل فلفل رو هم محدود کنید