قرص اورژانسی در شیردهی

سلام خانم 32 ساله هستم. یک پسر 7 ساله و یک دختر 4 ماهه دارم. به دخترم خودم شیر میدم و روزی دوبار هم شیر خشک کمکی بهش میدم 60 سیسی. یک هفته قبل ، قرص اورژانسی لونژیل 1.5 خوردم. حالا با توجه به اینکه سر بچه ی اولم من تا یک سالگیش پریود نشدم، میخواستم بپرسم الان که قرص اورژانسی خوردم ایا باید منتظر باشم که حتما طی یکی دو هفته پریود بشم و اگر نشم احتمال بارداری هست؟ یا اینکه چون در دوران شیردهی هستم حتی با خوردن قرص اورژانسی هم ممکنه پریود نشم؟ تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه و مترجم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
اول باید بدونید ۶تا ۸هفته پس از زایمان معمولا تخمک گذاری بر‌میگرده حتی در صورت شیردهی و پریود نشدن
پس احتمال بارداری در این دوران وجود داره حتی اکر تا یکسال پریود نشید
قرص اورژانسی به دلیل حجم بالای هورمونی که داره روی شیر اثر میذاره
نکته دیگه اینکه مصرف قرص‌های اورژانسی دلیلی بر پریود شدن در شیردهی نیست