ترشحات خونی در روزهای بعد ۱۴روزپریود

وقتتون بخیر

من پی سی او دارم و از زمانی که وزنم رو کم کردم در طول سه چهار سال پریودام مرتبه دوماهه که از روز چهاردهم که میگن روز تخمک گذاری هست ترشحاتم خونی میشه وتا یه هفته  خونریزی ندارم ولی ترشحم کاملا خون هستش ؟

خیلی نگران شدم و به خاطرشرایط کاریم فعلا نمیتونم برم حضوری دکترفقط میخواستم بدونم   دلیلش چی می‌تونه باشه وچیکار کنم؟  هیچ دردی هم ندارم ومجردهستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو ارشد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

داشتن لکه بینی در زمان وسط سیکل قاعدگی که زمان تخمک گذاری است طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید