سلام و خسته نباشید من یه پسر 23ماهه دارم اصلا غذا نمیخوره خیلی بی اشتها هستش هیچی نمیخوره تو رو خدا کمکم کنید چیکار کنم؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی علت بد اشتهایی باید مشخص بشه اگر شیر زیاد می خوره می تونه علت باشه ساعات نامشخص غذا و خواب می تونه علت باشه بهتره ساعات غذا خوردنش مشخص باشه در پخت غذا شرکت کنه و در انتخاب غذاها آزاد باشه شاد باشید