با سلام.ببخشید ایا با دست چندتا ضربه به شکم بزنیم تا جنین حرکت کنه در هفته سی وسه خطر داره برای جفت وجنین

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم ضربه شدید و محکم مثل یک تصادف میتونه آسیب زننده باشه اما نه ضربه های آرام دست چون جنین داخل کیسه اب محافظت میشه
در هر صورت لزومی نداره برای حرکت جنین شما بهش ضربه بزنین ! خودش حرکات خودش رو طول روز داره اکر نگران کاهش حرکاتش هستید یه چیز میل کنید به پهلوی چپ دراز بکشید و طی یکساعت حرکاتش رو بشمارید که احساس پنج حرکت طی یکساعت طبیعیه