سلام.وقت به خیر.۹ روز مونده به زمان پریود،به مدت دو روز،روزی یک بار لکه خیلی کوچیکی توی ترشحاتم دیدم.توی اون دو روز کمرم تیر میکشید و زیر دلم درد میکرد.بعد از دو روز کم کم خوب شد.الان ۵ روز مونده به شروع پریودی سینه درد دارم و حس میکنم سینه هام بزرگتر و سنگین تر شدن.ماه قبل iui کرده بودیم و به شدت استرس داشتم آیا علائمی که گفتم میتونه نشونه بارداری باشه؟

ضمنا پریودام منظمه و در طول مدت تخمک گذاری،روز قبلش و بعدش اقدام داشتیم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله می تواند نشانه بارداری باشد اگر تا سه  روز آینده به خون ریزی نیافتادید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید