سلام من ماه اول اقدامم بود ولی پریود شدم واردیبهشت هم پاپ اسمیر دادم ومشکلی نبود کلا هم دوباره تیر رفتم چکاپ دکتر گفت رحمت تمیزه وفقط یه کوچولو تنبلی داره وگفتم میخوام اقدام کنم گفت بکن.ولی من امروز پریود شدم و خیلی نگرانم.چرا بااینکه مادروخواهرم باراول یا ماه اول اقدام شدن من نشدم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم زمان اقدام ارثی نیست که شما خودتون رو با مادر و خواهرتون مقایسه کنید
در مورد تنبلی تخمدان باید سونوگرافی و چکاپ هورمونی (شامل پرولاکتین و تیرویید) انجام بدید تا مشخص بشه سطوح هورمونها طبیعیست یا نیاز به مصرف دارو دارید تا اختلال در تخمک گذاری بررسی بشه