قرص نالیدکس در هفته سیزده

سلام من به علت عفونت ادراری در هفته شش قرص سفالکسین و در هفته سیزده قرص نالیدکس بهم دادن. خیلی میترسم قرص نالیدکس موجب نقص جنینم بشه. لطفا راهنمایی بفرمایید قرص نالیدکس واقعا باعث نقص میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام برای پیشگیری از عفونت  اداری در دوران بارداری باید مایعات و میوه و سبزیجات تازه مانند کاهو و... زیاد استفاده کنید و زود به زود ادرار خود را تخلیه کنید تا عفونت از طریق ادرار دفع شود  می توانید از داروهای گیاهی برای درمان عفونت ادراری نیز استفاده کنید و در مرحله آخر مصرف کوتاه مدت دارو تحت نظر پزشک متخصص منعی ندارد موفق باشید