درمان نازایی

سلام خانم دکتر لطفا بهم کمک کنید من شش ساله ازدواج کردم یه بار حامله شدم ولی تو پنج و نیم ماهگی دهانه رحمم باز شد جنین سقط شد بعد بیشتر از یک سال جلوگیری داشتم تصمیم گرفتیم بعد یک سال بچه بیارم من رفتم دکتر که تنبلی تخمدان داشتم حالا بعد یک سال من خوب شدم اما بازم بچه دار نمیشم هم شوهرم هم خودم رفتیم تمام سونوگرافی آزمایش ها رو انجام دادیم هیچ مشکلی نداریم لطفا بهم کمک کنید هر قرصی رو هم خوردم ولی فایده نداره نه ماهه که متفورمین و دوفاستون میخورم سه ماه هم کلومیفن و یک ماه هم لتروزول خوردم ممنون لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. وقتي يكسال هست كه اقدام نميكنيد و باردار نميشويد، بايد پيش فوق نازايي برويد.