مشکلات ادراری

سلام.دختر ۲۳ ساله هستم. من از یک سال پیش دچار تکرر ادرارم..اوایل دکترا گفتن که بخاطر سنگ دو و نیم‌میلی تو کلیه راستمه ولی الان که سنگم دفع شده بازم تکرر ادرار دارم و حجم ادرارم خیلی کمه و زیر شکمم خیلی درد میکنه و همیشه احساس فشار و پری مثانه دارم و حس میکنم مثانم کامل خالی نمیشه.چند بار سونو رفتم و آزمایش ادرار دادم دکترا میگن هیچ‌مشکلی نداری،حتی عفونتم تو آزمایش نشون نداد ولی من واقعا بیمارم...ممنون میشم راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. بايد سونوي باقيمانده ادراري و همچنين نوار عصب مثانه بگيريد.