درمان زردی نوزاد

سلام خسته نباشید. نوزاد من 28 روزشه. دیروز که بردم دکتر گفتن که اگه تا 30 ام خوب نشد ببرش ازمایش تیروئید و کشت ادرار بده. الان با توجه به وضعیت کرونا میترسم ببرمش ازمایشگاه. تا کی زردیش طول بکشه خطرناکه؟ راه خانگی برای کنترل و درمان زردی نداره؟ و زردی نوزاد ربطی به تغذیه من نداره؟ چون گرمی میخورم. ترنجبین خوبه بهش بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، در صورت وجود زردی طول کشیده حتما آزمایش ادرار از نظر عفونت ادراری و کم کاری تیرویید باید انجام شود.