با سلام و درود،

حدود ۳ ماه هست که ازدواج دوم کردم، بعد از یک سال مجرد بودن. بعضی مواقع، موقع رابطه، به شکل ناخودآگاه اسم همسر سابقم رو به زبون میارم، که واقعا نمیفهمم چرا این اتفاق میفته، با اینکه حتی ظاهر ایشون رو هم کامل به یاد ندارم، ولی اسمش یکدفعه به زبونم میاد. خوشبختانه همسر فعلیم درک بالایی داره، خودش گفت بار اول شوکه شده، ولی درک میکنه که من همچنان خاطرات اون آدم رو همراهم داشته باشم، چون تجربه اولین رابطه جنسیم هم با شوهر سابقم بوده. اما خودم از این موضوع بسیار زیاد ناراحتم، در حدی که کلا حسم رو از دست میدم بعد از این اتفاق، و تصمیم گرفتم تعداد دفعات رابطه رو به حداقل برسونم که باز همچین اتفاقی نیفته.

لطفا راهنماییم کنید که چکار باید بکنم؟ خیلی عذاب میکشم از این موضوع، مخصوصا که نمیخوام همسرم رو ناراحت کنم چون هیچ عمدی در کار نیست.

با تشکر،

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
برای کمک به شما نیاز به اطلاعات بیشتری است
ایا شما از همسرتان جدا شده اید یا ایشان فوت کرده اند؟ ایا در رابطه قبلیتان احساس رضایت داشتید یا حس خوبی نداشتید اگر جدا شده اید ایا این جدایی با دعوا و بیزاری بوده یا در اوج احترام  و با توافق جدا شده اید و ....
درهرحال موضوعی که مطرح است اینست که مسائل گذشته برای شما حل نشده و به صورت ناخوداگاه از ناهشیار شما این کلمات و یا حتی خاطره ای تداعی میشود
پیشنهاد میکنم حتما با روان درمانگر در ارتباط باشید تا در جلسات درمانی بتوانید این مشکل را حل کنید