سلام، یه مدت هست دیگران زیاد از رفتارم ایراد میگیرن، همش میگن عوض شدی و مثل قبل نیستی، همش تو فکر اینم که ایرادم چیه و چکار کنم، خیلی هم زودرنج شدم و زود گریه ام میگیره و قبلا اینطوری نبودم، بعضی تغییرات خودم دوست داشتم ایجاد کنم ولی الان همه ازم ناراحت هستن و چند نفر تا حالا ازم ایراد گرفتن. مثلا میگن دیگه مثل قبل مهربون نیستم و اخلاقم بد شده.

این روزا مشغله فکریم زیاده ولی دلم هم نمیخواد کسی رو ناراحت کنم ولی الان متوجه شدم که خیلیا ازم ناراحت هستن.

به نظر شما مشکل من چیه؟ چکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
بهتر است از افرادی که معتقدند شما تغییر کرده اید بپرسید این تغییرات در چه زمینه ای بوده است و چرا همچین تصوری دارند
نکته مهم دیگر اینست قرار نیست همه افراد از ما راضی باشند و همچین چیزی عملا غیر ممکن است که بخواهیم رضایت همه افراد را جلب کنیم مهم رضایت فردی خودتان است ولی از انجایی که بیشتر افراد معتقدند رفتارتان تغییر کرده توصیه میکنم دراین باره با انها صحبت کنید وبعد از ان میتوانید مشاوره فردی داشته باشید