بی حسی دست بعد از امپول بتا و هیوسین

سلام.من هفته ۳۵ بارداری هستم. کمر درد داشتم رفتم دکتر.بدون سابقه خاصی از مریضی یا زایمان زودرس.بارداریم نرماله.دکتر واسم ۶تا امپول بتا داد و یه سرم با امپول هیوسین و شیاف پروژسترون ۴۰۰.حالا اینارو دیشب استفاده کردم (۳تا بتا زدم) خوابیدم صبح که بلند شدم دست ها از آرنج تا انگشت و ساق پاهام بی حس بودن و سنگین و اصلا با ماساژ خوب نشدن یکم که گذشت یکم بهتر شدن ولی دست چپم بیشتر بی حس بود و سنگین ولی هم۰نان درد دارن یکم و بیشتر بی حس هستن.اینم بگم از خواب که بیدار شدم دیدم طاق بازم.آیا مشکلی هست؟این همون سندروم تونل کارپال هست؟اخه بعد از مصرف بتا و هیوسین و شیاف اینطور شدم .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این مشکل شما می تواند از عوارض آمپول بتامتازون باشد نگران نباشید رفع می شود  موفق باشید