قرمزی وخارش پشت چشم

باسلام ووقت بخیر من دختر سه ماهه ایی دارم که پشت چشم راست وکمی هم پشت چشم چپش قرمزه وهمیشه شبا وبعضی اوقات روزها اذیت وچشماشو میمالونه خیلی نگرانم دکترهم بردم یه پماد(کور تینیل) چشم داد ک فکر نمیکنم تاثیر داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام ، مشکلات پوستی نیاز به مراجعه حضوری به متخصص اطفال دارد، بررسی از نظر اگزمای پوستی توصیه می شود.