بارداری خارج از رحم

با عرض سلام وخسته نباشید

من تقریبا دوسال پیش یه بارداری خارج از رحم داشتم بعد از اون باردار نشدم تا اینکه پزشکم گفتن باید لوله راستت که قبلا از اون خارج از رحم باردار شدی کامل بسته شه چون خیلی ملتهب هست ونمی ذاره باردار شی بعد از لاپاراسکوپی گفتن لوله چپم متورم وباز ویه مقدار کم پیچ خوردگی داره که دکترم گفت پیچ خوردگی خیلی کم هست ومانع بارداری نیست

تقریبا سه ماه پیش جراحی کردم ولوله راستم بسته شد و خداروشکر ماه دوم بعد از جراحیم با مصرف لتروزول باردار شدم

من یه روز درمیون آزمایش های بتام رو‌تکرار کردم

سه روز بعد از تاخیر بتام ۸۴۳ بود

پنج روز بعد از تاخیر شد‌۱۴۷۰

هفت روز بعد از تاخیر شد ۴۱۸۵

آیا در سومین ازمایشم بتا نرمال بالا رفته؟

اخه مگه نباید دوبرابر شه حدودا باید ۳۰۰۰ میشد ولی الان ۴۰۰۰ شده

امکان‌داره باز خارج از رحم‌باشه؟😥😥😥

واینکه این تورم لوله چپم  خدایی نکرده ممکنه باعث سقط شه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام سونوي واژينال كنيد