بخیه زایمان طبیعی

سلام من توزایمان دومم سه بار بخیه شدم که هیچکدوم جوش نخوردن واخر سر هم داخل واژنم وهم ناحیه پرینه باز موندش موقع رابطه هم جای بخیه ها خیلی میسوزه ودردمیکنه حالاسوال من اینکه من ناخواسته باردارشدم واززایمان من یکسال میگدره ایا میتونن توبیمارستان طوری بخیه کنن که بعدا مشکلی به وحود نیاد یا باید اون ناحیه بازم باز بمونه اگه بخیه کنن بازم موقع رابطه دردمیکشم لطفا کمک کنین خیلی فکرم درگیره ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. بسته به بافت بدنتون داره، ولي نگران نباشيد.اگر خيلي زياده و باز موند، ميتوانيد جراحي زيبايي كنيد.