اقدام به بارداری

سلام من 22سالمه و از ابتدا پریودهام نامنظم بود و دچار اضافه وزن و پرمویی شدم. الان دو سه ماهه اقدام به بارداری کردم و همزمان دوفاستون مصرف میکنم. سابقه مصرف اسپیرونولاکتون هم دارم. پرولاکتین هم بالا بود قبلا و ترشح از سینه چپ داشتم ولی الان چن ساله که دیگه ندارم.رابطه جنسی منظم دارم اما باردار نشدم. لطفا راهکاری بهم بديد ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به سن شما و مصرف قرص دوفاستون تا ۶ ماه برای باردار شدن زمان دارید موفق باشید