سلام میدونم تو سه ماهه ی اول فقط باید اسید فولیک خورد ولی من یک سال تحت رژیم پسر بودم والان حس میکنم کلسیم وآهن بدنم خیلی کم شده ودارم قرص کلسیم وآهن مصرف میکنم الان سوالم اینه آیا واقعا مصرف این قرص ها اثر بدی روی جنین داره یا جز گروه aهستند وایرادی نداره درصورت نیاز استفاده کنم ؟از دکترم پرسیدم فقط گفت باید اسید فولیک مصرف کنی ودیگه هیچی دلیلش رو نگفت . الان تو هفته ی ده هستم وسابقه ی کمبود آهن دارم 29 سالمه. ممنون از پاسختون. راستی یکی از بچه های اینجا گفت آهن توی این سن بارداری نقص عضو میاره میخوام بدونم صحت داره
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام با توجه به اینکه سر تیم درمان شما پزشکتان است و ازمایشات شما را دیده است، به شما توصیه اکید میکنم فقط به توصیه های ایشان عمل کنید. معمولا از هفته ١٤ خودشان مکمل های ویتامینی مخصوص بارداری که اهن و کلسیم کافی دارد برای شما اغاز خواهد نمود با احترام دکتر پیام فرح بخش