با سلام با مورفولوژی ۴ درصد و حرکت رو به جلو اسپرم ۵ درصد میتوان طبیعی باردار شد همسرم تحت درمان با امپول و قرص تقویتی بودن جواب ازمایش کل اسپرم 55میلیون بعد شستشو حرکت ۶۰ درصد مورفولوژی ۳ الان با این درصدها میتوان طبیعی باردار شد؟

یک سقط به دلیل مشکل ژنتیکی جنین داشتیم سقط شدهر دو ازمایش ژنتیک دادیم سالمیم با این درصدها بارداری طبیعی صورت میگیرد سالم میشه؟ ضعف اسپرم‌بر ژنتیک جنین تاثیر دارد؟ اگر iui کنیم با این درصدها جواب میده؟ حد نرمال مورفولوژی و حرکت چند باید باشه چون تو مراکز معتبر ازمایش دا دن مورفولوژی بعد شستشو تغییر نکرده ایاiui جواب میده خواهشا جواب کامل بنویسین؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

جراح و متخصص زنان و زايمان

سلام. بله IUI براي شما خيلي خوبه.
مورفولوژي اسپرم بر روي ژنتيك جنين تاثيري نداره