راضی کردن خانواده برای ازدواج با شخص مورد علاقه

سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه مدتیه با یه اقایی از یه شهر دیگه که فاصله پنج ساعته تا شهر ما دارند اشنا شدیم و این ایشون تک فرزند هستند و من هم تکم. ایشان پدرومادرشون جدا شدند ولی در کل از لحاظ اخلاقی و مردانگی و شایستگی اخلاقی و منطقی این اقا نکته بدی ندیدم. ولی مادرم به این موضوع خیلی حساس شدند. من واقعا نمی خوام از ایشون به خاطر این موضوع تموم کنم. لازمه بگم که کلا مامانو بابای من هرکسی میاد همینجورن نمیزارن اصلا بیاد خواستگاری ساده داشته باشه. نمیدونم چیکار کنم که خانوادمو راضی کنم برم شهر دیگه و ازدواج کنم! من میتونم و روحیه اینو دارم که شهر دیگه ای باشم. ادم درون گرایی هستم. وابسته به والدینمم نیستم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل طراح سایت وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر

اینکه شما آمادگی این رابطه رو دارید کافی نیست
حتما باید در نظر بگیرید ازدواج در جوامع شرقی به خانواده ها هم مرتبط است پس اگر بخواهید تغییر ناگهانی ایجاد کنید پذیرفته نخواهد بود و حتی باعث میشه عواقبی برایتان داشته باشد
مثل پذیرفته نشدن در جمع خانواده همسر و ....

حتما به مشاوره خانواده با مادر خود مراجعه کنید در یک جلسه مشترک دغدغه های خود را بگوئید و حرف های ایشان را نیز بشنوید و بعد به کمک مشاور تصمیم بگیرید