خارش واژن و ترشحات بارداری

سلام من هفته ۲۷ بارداری ام...چند هفته بود کمی خارش داشتم ولی اذیت نمی شدم...الان دوسه هفتست که خارشش شدیدتر شده و ترشحاتم ابکی تر سفید مایل به زرد کمرنگ بوی آنچنانی هم نداره...دکترم معاینه نکرد ولی پماد کلوتریماژول واژینال و هیدروکورتیزون موضعی داد. به نظر شما علامت قارچه و داروهام مناسبه؟ ممنون از پاسخگویی

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم بدون معاینه نمیتونم نظری بدم
دکترتون هم باید شمارو معاینه می‌کردن
عفونت واژینال انواع مختلف داره؛ قارچی، باکتریایی، انگلی بنابراین تشخیص و تجویز داروی مناسب منوط به تشخیص درسته