خیانت های همسرم و گوشی مخفی

سلام.همسرم گوشی مخفی داره.بعد اول ها میزاشت خونه مادرشوهرم که طبقه بالاست. ولی الان میزاره خونه خواهر شوهرم.هربار ازش می‌پرسم انکار میکنه.

وقتی دستش میبینم کتکم میزنه بعد زود قایمش میکنه.بخدا خسته شدم به خاطر پسر یه سالم تحمل میکنم.تازه تو گوشیش تو اینستا زن خراب ارومیه جستجو کرده بود.ما تبریزیم.شوهرم هر روز میره ارومیه۶ عصر امروز میره ،

۶ عصر فردا میاد.شبا خونه نیس اصلا.تو روز دوساعت شاید خونه باشه.من خیلی نگرانم.چیزیم میگم فحش و کتک.خواهش میکنم کمکم کنید.قبلا سابقه خیانت داشت.من بخشیدمش.عکسشو تو ماشین و رستوران با یه دختر تو گوشیش دیده بودم.چون وقت زایمانم یه هفته مونده بود بخشیدمش.

خواهش میکنم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
برای شرایط سختی که دارید متاسفم. کتک زدن همسر به هیچ وجه قابل توجیح نیست و باتوجه به توضیحاتتان و خیانت های همسرتان و پنهان کاریهایشان بهتر است با یک مشاور حقوقی صحبت کنید
از انجایی که همسرتان شما را کتک‌میزنند توصیه میکنم اگر پدرتان حمایتتان‌میکنند بخواهید تا با ایشان صحبت کنند و بخواهند تغییری در رفتارشان ایجاد کنند
دوست عزیز اگر میخواهید به هر قیمتی در این زندگی بمانید مجبورید رفتار همسرتان را نادیده بگیرید ولی اگر خانواده تان حماییتان میکنند باهمسرتان جدی برخورد کنید و بخواهید بخاطر زندکیتان نزد مشاور بروید