فرق لانه گزینی و پریودی را چطور تشخیص بدیم؟

سلام خسته نباشید من ۳۰ اردیبهشت نزدیکی داشتم با جلوگیری طبیعی ۱۸ خرداد به مدت ۱۰ روز لکه بینی زیاد داشتم به صورت لخته میخوام بدونم لانه گزینی بوده یا پریودی؟؟؟؟ کیست پلی کیستیک دارم قبل از نزدیکی هم پربودم ۶ اردیبهشت بوده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سوال شما واضح نیست اگر در تاریخ خرداد ماه لانه گزینی داشته اید در حال حاضر باید باردار باشید