باسلام خسته نباشید من تازه عضو این سایت عالی شدم لطفا سوالم رو زود جواب بدین من 6تیر پری شدم 15رفتم سونوازداخل دادم گفتن دوفلیکول دار رحمتم سالم هستش از شب 15 ما نزدیکی داشتیم تا 25 وحالا که 19مرداد هستش از پریشدنم خبری نیست بیبی چک چیزی نشون نداد خیلی نگرانم کمکم کنین ایا احتمال داره حامله باشم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام یک تست بتای حاملگی انجام دهید. در صورت منفی بودن نتیجه برای مشخص شدن دلیل عدم قاعدگی نیاز به بررسی و انجام آزمایشات وجود دارد.