شوهر بی منطق

سلام،شوهرم ده ساله اذیتم میکنه بخاطر مسائل پیش پا افتاده بد دهنی و شکستن وسایل خونه و پرت کردن اشیا سمت منو انجام میده،اینقدر مسایل پیش پا افتاده که من با گفتنش وقت شریف شما رو نمی گیرم،منطق شوهرم اینه که من هیچ وقت نباید غر بزنم یا به چیزی اعتراض کنم،چون اعصاب میگوید ندارم،من هشت ماه پیش این مسئله رو با خانوادم درمیون گذاشتم چون شوهرم چکش رو سمتم پرت کرد و من واقعا ترسیدم،پدرم او را نصیحت کرد و قول گرفت تکرار نکند،اما توی این مدت تنها تغییری که کرد این بود وسیله برام پرت نمیکنه،فحاشی و بی احترامی و آزار اذیت و قهر مداوم سر جاشه هنوز،مدام به من میگه برو خونه پدرت برو از زندگیم میگه اضافه ام تو زندگی،میگه مهریت رو میدم،

من گناهم چیست،منم ادمم گاهی از چیزی دلخور میشوم اصلا اهل فحش یا ناسزا هم نیستم فقط گاهی سر مسایل جزئی غر میزنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار، وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

اعتراض کردن به شکل غرزدن می‌تونه آزاردهنده باشه. همونطور که پرخاشگری و عدم کنترل خشم هم رفتار مطلوبی نیست. منتها مطرح کردن چنین مواردی با خانواده و نصیحت کردن، همونطور که ملاحظه فرمودید نمی‌تونه چندان راهگشا باشه. پیشنهاد می‌کنم به همراه همسرتون به صورت حضوری به زوج‌درمانگر مراجعه کنید و مسائل‌تون رو مطرح کنید. صحبت‌های همدیگه رو گوش بدید و سعی کنید همدیگه رو درک کنید. تا بتونید یاد بگیرید چطور بدون ایجاد رنجش و ناراحتی، گفتگوی موثری داشته باشید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون