جیغ زدن کودک

سلام وقت بخیر ،من دختر دو ساله دارم که سه هفته ای هست از شیشه شیر گرفتمش خودش هم همکاری کرد و اذیتی نکرد،الان چند شبی میشه ساعت ۴_۵صبح با جیغ و داد و حالت پرخاشگری از خواب میپره.و بصورت مداوم  با جیغ گریه میکنه،انقدری عصبی میشه که میخواد جایی رو گاز بگیره.ما فضای خونه مون آرومه و با همسرم اصلا دعوا و پرخاشگری نداریم...لطفا منو راهنمایی کنید چجوری کودکم رو آروم کنم....ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

رواندرمانگر کودک و نوجوان

سلام به دلیل اینکه از شیشه شیر گرفتینش طبیعیه این رفتار تا سازگار شه،در طول روز بیشتر باهاش بازی کنید و سعی کنید یک رابطه امن برقرار کنید در کنارش از ماساژ با روغن استفاده کنید پشت کودک رو روزی نیم ساعت‌ ماساژ بدین تا نیازش به لمس ارضا بشه.