وزن نگرفتن کودکم با مشکل سوراخ قلبی

پسرم بامشکل سوراخ قلبی وبا شرایطiugr بدنیا اومد،الان ۱۶ماهشه و وزنش ۷.۵کیلو هستش به شدت بد غذاست تا یه مدت که شیر(خشک)نمیخورد و با سرنگ و قطره چکان بهش میدادم و الان هم سر غذا خوردنش مشکل دارم ،بسیار لاغر و نحیف هستش و بیحوصله..

دکترش میگه دلیل وزن نگرفتنش سوراخ قلبی هستش ،ولی با این وضع غذاخوردن به نظرم بچه عادی هم وزن نمیگیره ،

چیکار کنم که غذا بخوره؟

آیا با بسته شدن سوراخ قلبی وزنش بیشتر میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، بررسی از نظر علت کم وزنی و بی اشتهایی نیاز به مراجعه حضوری به متخصص اطفال دارد.