سلام من 15 روز پیش به علت تشکیل نشدن قلب سقط با قرص داشتم،،ده روز بعد سقط سنو داذم دکتر گفت دیواره پایین رحم ذخیم است و قرص میتل ارگونوین داد،اما با خوردن قرصها حالت تهوع شدید گرفتم بخاطر همین 5 عدد بیشتر نخوردم،میخاستم بپرسم الان چه اتفاقی می افته، چون هیچ خونریزی دیگری ندارم آیا اشکال دارد؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام چون خون ریزی نداریر جای نگرانی نیست اگر بقایای حاملگی در سونو دیده نشده باشد مشکلی نیست نگران نباشید