سلام ببخشید من تو معاینه متوجه شدم زخم دهانه رحم دارم ولی تو نزدیکی درد و لکه بینی ندارم بهترین درمان برای من چیه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهترين راه رعايت اصول بهداشتي و در صورت نياز و ايجاد علائم دارو با تجويز پزشك.

تجربه شما

منم این مشکل و داشتم و مثل شما کاملا بی علامت بودم، سه تا دکتر رفتم، اولی گفت باردار شو، دومی گفت فریز کن، سومی یه مقدار دارو داد و گفت وقتی به تو کاری نداره توام بهش کاری نداشته باش بهم پیشنهاد بارداری داد ولی بعد از چند ماه و مصرف داروهایی که داده بود به طور کامل خوب شدم