علت مرگ نوزاد یک روزه چیه؟

سلام.من آذرماه سزارین کردم بچم فوت شد.به علت مکانیوم غلیظ تازه وارد۴۱هفته شده بودم.بچه۱روززیردستگاه بود بعد فوت شد.دکتری که سزارینم کرد میگفت تو مشکل ژنتیکی داشتی یا مشکل آنزیم که بچه اینقدر مدفوعش غلیظ بوده.درصورتی که من تمام آزمایشاتی که داده بودم ازجمله ان تی و غریالگریم همه سالم بودم حتی روتین آخرم.بنظرخودم بچه رسیده بود ماماها منو پذیرش کردن و من هم درد زایمان طبیعی زیادی نداشتم در آخر کیسه آبم ترکید که رفتم بیمارستان و آبم تمام سبز لجنی بود.میخواستم بدونم ممکنه بچه۱هفته قبل شروع کرده باشه به مدفوع خوردن !؟به قول دکترم؟یامشکل ژنتیک داشتم فیبروزسیستیک و توی ان تیم مشخص نشده؟یا اینکه بچه رسیده بوده ومن رودیربستری کردن؟علت غلیظ بودن وبدبو بودن تا اون حده مکانیوم چی میتونه باشه؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

علت خاصی ندارد . دفع مکونیوم اغلب به علت در زجر بودن جنین است . در مورد شما احتمالا به عتت عقب افتادن زمان زایمان بوده است .