با سلام و عرض ادب من 3 ماه پیش زایمان کردم ،با توجه به اضافه وزن زیادم میخواستم بدونم الان میتونم رژیم لاغری رو زیر نظر متخصص شروع کنم؟اینم باید بگم که بنا به دلایلی مجبور شدم به فرزندم شیرخشک بدم و شیرخودمو نیدم.ممنون
پاسخ مشاور

گروه مشاورین لاغری ایده آل

سلام دوست عزیز.با توجه به اینکه شما شیر دهی ندارید ممکن هست اضافه وزن ناشی از بارداری سخت تر به حالت قبل بازگردد هر چه سریعتر تحت نظر متخصص به کاهش وزن اقدام کنید.تاکید میکنم که خودسرانه این کار را انجام ندهید که به متابولیسم بدنتون اسیب نزنید.