کمبود وزن نوزاد 10 ماهه

سلام نوزاد من 10 ماه و 7 روزه است وزن تولد 3450 با قد 51 بود الان وزن 8200 با قد 71 است شیر و غذا هم خوب میخوره همه ی ازمایشاتش هم عالی بوده ولی روند وزن گیریش کند شده مکمل زینک هم بهش میدم ولی تاثیری نداره باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز با توجه به بررسی که شده و مشکلی نداشته است پس توجه کافی و لازم به شیردهی و غذای کمکی مناسب داشته باشید. قطره آد یا مولتی ویتامین و قطره آهن فراموش نشود. غذای کمکی مقوی آماده کنید می توانید کره هم اضافه کنید.