سلام

من الان ۳۹ هفته و ۵ روزمه، رفتم بیمارستان دکتر نوار قلب گرفت و سونومو نگا کرد و من رو فرستاد خونه، بچه قبلیم سزارین شدم درد و ... نداشتم گفت تا شنبه صبر کنم به نظر شما خطرناک نیست؟ ؟

الان خیلی استرس دارم که چرا اینجور شده مگه برا سزارینم باید علائم خطر یا درد باید باشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما که سزارینی هستید این زایمان شما سزارین خواهد بود و باید زودتر سزارین شوید و نباید صبر کرد بهتر است به پزشک دیگری مراجعه نمایید تا زودتر سزارین شوید این ملاحظات برای کسانی است که زایمان طبیعی خواهند داشت  موفق باشید