قصدبارداری برای پسردار شدن

سلام

من قصد بارداری دارم و میخوام اولین بچه ام پسر باشه

رژیم و ... هم‌رعایت کردیم

از تست تخمک گذاری استفاده کردم روز ۱۴ پریودیم رفتم سونو گفت تو تخمدان چپ فولیکول ۱۴ میلی دارم

بعد با این حساب روز ۱۷ پریودی بازم رفتم سونو ولی گفت هیچ فولیکولی تو تخمدانات دیده نمیشده حتی مایع آزاد هم دیده نمیشه

تازه کیت های تخمک گداری هم که استفاده میکردم امروز که روز ۱۷ پریودیمه کاملا پر رنگ شده 😔😔قضیه چیه که هیچی آزاد نشده و نمیشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم باید زیر نظر دکترتون باشید چون دکتر میتونه با زیر نظر کرفتن بیمارش تلریخ های سونوی سریالی رو مشخص کنه و زمان نزدیکی رو اعلام کنه
توصیه میکنم در مرکز دیگری سونو رو تکرار کنید