شکایت از همسر به دلیل کتک زدن

سلام میخواستم بدونم وقتی از جانب همسر مورد کتک و آزار قرار می گیری کجا باید رفت برای شکایت فقط نمیخوام اون بفهمه میخوام بر علیهش پرونده سازی کنم اگه روزی مجبور به طلاق شدم منو متهم به دروغ گویی نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
به هر حال پس از طرح شکایت و ارجاع به دادسرای محل وقوع جرم و متعاقباً پزشکی قانونی ، بعد از تحقیقات متهم به کلانتری و یا شعبه مربوطه احضار خواهد شد مگر بعد از ارائه نظر پزشکی قانونی تقاضای ترک تعقیب (برای مدت یک سال) را درخواست نمائید
با این حال پیشنهاد می شود قبل از اقدام جهت بررسی دقیق تر موضوع ، از وکیل مشاوره دقیق تر و حضوری بگیرید .
موفق باشید