سلام من برای شستن سینوس هام از آب نمک با کمک سرنگ استفاده می کنم جدیدا با شستن سینوس هام گوشم گز گز میکنه و گاهی صدا می ده و بعضی اوقات کاملا احساس می کنم که آب نمک داره تو گوشم میره من نمی دونم چه مشکلی دارم حدود ۱۰ سال پیش عمل بینی هم داشتم که دکترم گفت سینوزیت هم برداشتم ولی تیغه بینی ام از داخل هنوز انحراف داره خواهش می کنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام بعد از شستشو با سرنگ حتما بینی را کامل تهیله کنید چند روز انتی هیستامین بخورید